Over ons

Waar wij voor staan

Mens en milieu

Eco-friendly drukken, FSC en PEFC gecertificeerd, ISO 9001 en 14001 managementsysteem.

Competitief

Scherpe prijzen, goed advies, prettige service en een fantastisch drukwerk product.

Kwaliteit

Werkend conform ISO 9001 waardoor u verzekerd bent van consistentie in service en product.

Daadkracht

Doen wat we beloven: duidelijke afspraken, heldere communicatie en direct aanpakken.

Betrouwbaar

Discreet bij productontwikkeling en het simpelweg nakomen van afspraken zoals levertijden.

Expertise

Kennis van uw product en bijna 90 jaar ervaring in het grafische. Een perfecte combinatie voor uw opdrachten.

 Trots

U merkt dat wij ontzettend trots zijn op onze drukkerij. Elke dag werken we met enthousiasme aan de drukwerk producten van onze opdrachtgevers. Dat doen we op kantoor, in de studio en uiteraard in de productie bij de drukpersen en de afwerking. Met een hecht team zorgen we ervoor dat u en al onze andere opdrachtgevers tevreden zijn. Nu en morgen weer.

Maak kennis met uw contactpersonen:

Gerrit Jan Kamerling

Directeur (orderbegeleiding & planning)

Bevlogen en betrokken ondernemer met brede interesses. Gerrit Jan werkt met een vakkundig en dedicated team van grafische vakmensen die samen hun uiterste best doen om de mooiste producten te maken.

Ronnie Scholten

Sales & advies

Een vertegenwoordiger zoals deze hoort te zijn: ervaren vanuit de praktijk, discreet, gefocust op de belangen van zijn relaties en alert op ontwikkelingen in de markt. Ronnie ziet kansen en zet alles op alles voor het beste resultaat.

René Binnendijk

Prepress & planning

Al snel heeft u contact met René. Hij zorgt ervoor dat uw opdracht volgens uw wensen wordt geproduceerd. René stuurt de prepress aan en houdt de planning in de gaten. Samen met het team zorgt René voor tevreden opdrachtgevers.

Petra Wijnen en Anja Vosmer

Receptie & administratie

De enige twee vrouwen in het stoere mannenbedrijf. Iedereen kent ze en niemand komt ongezien voorbij. Ze zorgen voor orde, geven u een warm welkom en beantwoorden al uw vragen. Petra en Anja verzorgen samen de administratie en de receptie.

 Vacatures

Werken bij Drukkerij Van den Bosch & Fikkert betekent werken in een professioneel en ervaren team met een no nonsense mentaliteit. Wij zijn doorzetters, aanpakkers en meedenkers en houden van technische uitdagingen.

De mensen van Drukkerij Van den Bosch & Fikkert werken zelfstandig en zetten zich 100% in voor de belangen van onze klanten. Kun jij dat ook en wil je aan de slag in een grafisch bedrijf, bekijk dan hier of wij een functie hebben die bij je past.

©2022 Copyright - Van den Bosch & Fikkert