Offset drukwerk

Van den Bosch & Fikkert heeft de beschikking over meerdere 5 kleuren drukpersen met verschillende mogelijkheden voor lakken, vernissen en het inline snijden en stansen van drukvellen, ook wel ‘die cutting’ genoemd. De drukkerij is daardoor perfect ingericht voor uiteenlopende toepassingen voor labels, etiketten en wikkels en verpakkingsdrukwerk of disposables.

Naast deze producten produceert Van den Bosch & Fikkert ook divers commercieel drukwerk. Denk aan huisstijl drukwerk en promotiemateriaal zoals presentatiemappen. De uitgebreide drukpersen van Van den Bosch & Fikkert bieden talloze mogelijkheden in voor uiteenlopende drukwerktoepassingen.

Variabele data/ coderen

Drukwerk met variabele data, zoals vouchers voorzien van persoonsgegevens en/of codering, worden door Van den Bosch & Fikkert veilig en vertrouwd geproduceerd. Na het digitale drukproces zijn er nog tal van afwerkingsmogelijkheden zoals stansen, pregen en het aanbrengen van lijm en/of zelfklevende tape.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Drukkerij Van den Bosch & Fikkert voor u kan betekenen? Neem contact op, stel uw vraag of maak een afspraak. Wij bieden uiteenlopende oplossingen voor regulier en specialistisch drukwerk zoals labels en verpakkingen. Laat u verrassen door de vakkundigheid en slimheid van Drukkerij Van den Bosch & Fikkert. Neem vandaag nog contact op!